Rygg & baksida lår.

Träningen för idag är avklarad, pwo måltiden är med klar. Har delat in min träning i 3 olika block, för att få lite mer krydda i att. Idag inledde jag 3 veckors lättare träning, så som högre reps kortare vila och mer intensetet. Efter ha tränat en tyngre period så blev jag nästan förvånad hur bra kroppen svarade på vikterna, fick rejält tryck både i rygg och lårets baksida. Som sagt det gäller att göra en lätt vikt tung. Har märkt att min konsumtion av ägg har stigit rätt bra de senaste veckorna, på träningsdagarna blir det 10 vitor + 2 gulor till en omelett å ibland lyxar jag ju även till att med en proteinfluff då blir det yttligare 3 vitor. Så idag har det gått åt 13 ägg, lite väl knasigt kanske. Borde nog skaffa mig en egen hönsfarm tro jag, hade morsan läst och sett detta så hade jag antagligen fått stryk.

övningarna för idag lyder ;

Latsdrag - 5set.
skivstångsrodd - 5set.
latsdrag v-grepp - 4set.

liggande lårcurl - 5set.
enbens raka marklyft med hantel - 4set.

Vi är i Mars månad, det är den 16;e idag men snart är det den 26;e. Jag kan säga er att jag hade gjort vad som helst för att få besöka Miami under denna helg, att springa genom lilla Åseda hade inte vart några problem ! Det är så att under den 26;e så anordnas ett maffigt event inom House som går under namnet Winter music conference. Som ni ser i klippet så är det rätt bra tryck på att när Erick morillo  är i båset.


Solig söndag.

Ännu en helg har gått till ända, och nu sitter man här i soffan som vanligt. Har gått en vecka nu sen jag la periodisk fasta på hyllan, tyckte det stod lite stilla. Så nu har jag istället spridit ut min kost på 6-7 mindre mål om dagen. Känns som att jag äter hela tiden, men verkar samtidigt flyta på rätt bra. Tillagar mina storkok på söndagarna så jag har all mat förberedd för den kommande veckan. I fredags så hade vi invigningsfest och mingel på spaljisten, hörde nåt om att det var 200 personer där. Jag är inte säker men det var rätt packat med folk iaf. Och självklart så var jag ju nykter som vanligt, men var inte ensam om det som tur. Även Chuck ´wiktorsson´ var nyttig och höll sig till loka. Blev ju endel skitsnack och lite gött käk, tyvärr så blev intaget av kolhydrater lite högt kanske....men det var ju fredag trots allt.

mat

Mat är alltid gott.


RSS 2.0