Vila

Har vilodag idag från gymmet det sägs ju vara bra för återhämtningen, men gud så tråkigt det är. jag vill ju träna ! I fredags var jag i Växjö och kollade på en lägenhet. Har tröttnat på Virserum som dom flesta, för oss virserumsbor så känns det som Kalmar och Växjö är rätt naturliga val, har ju inte allt för långt hem ifall det skulle vara något. Men eftersom jag inte fick lyan så antar jag att jag blir kvar i Virserum ett tag till......fan. Under helgen som var så avgjordes världens största bodybuilding tävling, mr:olympia i Las vegas. Ett stort event som lockar folk från hela världen. 1:a platsen gick till Jay cutler"som förväntat". Förstår inte denna person hur han kan vara så populär, han må ha massan men ingen vidare snygg fysik eller linjer. 2:a platsen gick till Phil heath. En mycket lovande bodybuilder som endast är 30 år och redan kommit såhär långt. På 3:e plats kom Branch warren, mannen som kanske kämpar hårdast utav alla. Och på 4:e plats kom min favorit Dexter jackson ! han har lätt bäst fysik och kommer alltid i bra form.

Dexter Jackson träningsdvd + intervju

Själv får man ladda inför morgondagens gympass, då jag bland annat kommer köra en del knäböj med DC principen vilket innebär till exempel 10reps sen 30sekunder rest pause för att sen köra 10reps igen. Detta är inte att leka med. Benen blir verkligen som spagetti, visserligen blir vikten lite lättare. Men tro mig det känns ändå !. Förhoppningsvis kanske man kan bli lite större fram till nästa höst och göra en liten diet då, är sugen nu. Men är alldels för liten tycker jag själv. Vem vet nästa år är jag kanske redo för Decembercupen i klassen Athletic Fitness.

fetto

"You have to keep in mind. That if you get hurt, you can't lift. You can't lift, you can't stay swole baby."
- Phil 'The Gift' Heath

 

 

 


Söndag igen.

Ännu en vecka har gått till ända. Och har ju även avslutat första veckan med Intermittent Fasting. Trivs som fisken i vattnet med detta upplägg. Tycker nog faktiskt vilodagarna är skönast  och det är då maten smakar som bäst ! jag fastar större delen av dygnet (16h) och äter mina 3 måltider under en 8:a timmars period. Dricker en hel del Eaa och Bcaa mellan måltiderna också. En vanlig vilodag kan se ut såhär

Jobb (förmiddag)

        04:30 - uppstigning
12:15 - Frukost
     17:30 - Lunch        
  21:00 - kvällsmål

Skulle tränat igår egentligen men Prolympia som har tagit över skolan i Virserum har stängt av för att det görs vissa ändringar, rejält irriterande. Men ska prata med Kjell svensson om att på fredag då jag är ledig, tänkte även jag skulle försöka övertala honom till att inskaffa en riktig dipställning....värt ett försök iaf.


I Got Goosebumps !


RSS 2.0