Bra tajming....

Sitter här i soffan med snorig näsa! jepp jag har drabbats av förkylning. Det är sällan jag får va hemma från jobb å annat pågrund av sjukdom, men idag blev det så!. Kan ju säga att det är verkligen rätt läge att vara sjuk på. Om 2 dagar åker jag och 6 andra över till vårat kära grannland Danmark, där vi kommer spendera en helhelg i Köpenhamn. Sensation white står på menyn!! äntligen är det dags igen, det var 3 år sen sist jag var där. Ska bli skitkul att få ännu en gång ta del av detta otroliga event. Är dock lite besviken på årets line up av dj`s. Men med tanke på hur stort musikgenre House har blivit så är det inte lustigt att många dj`s är uppbokade på annat i resten av världen, Dessa är ju faktiskt dagens nya rockstjärnor fast med hörlurar istället. Dom som ingår i årets line up är, Flip en dansk house dj, Mr white alltid en klassiker på sensation, Martin solveig känner ju dom flesta till, Daniel sanchez & Juan sanchez en duo från Amsterdam, Hardwell populär kille även han kommer från Amsterdam. Har gjort ett par tunga hits med Tiesto!, och slutligen Mark knight som är huvudattraktionen under årets sensation i Köpenhamn. Även han har ett par feta låtar i bagagen, inte så lustigt kanske när tiesto har medverkart ett par utav dom. Så nu är jag redo bara min näsa kunde sluta rinna. Tågbiljetterna är fixade, hotellet är fixat ´första året sovde vi i min bil´, inträdesbiljett är fixat, och dom vita kläderna är också klara!. Ska säga er att allt detta har kostat lite för mig, räknat ihop alla kostnader och det slutade på 4000kr och då är inte mat och dryck inräknat ännu....men det e värt att!!!


Annars så flyter la allt på som vanligt, får man frågan. Vad gör du om dagarna? Då blir det ju helt enkelt att man svarar jobbar och lyfter vikter, låter inte så roligt kanske. But that´s the way I like it! Jag misstänker att du läser detta inlägg Sandra så jag kan la avslöja att jag var för ett tag sen i Vetlanda och tränade med min syster på Friskis & Svettis! Jävla schysst anläggning måste jag säga, körde ett ryggpass och lite vader när jag var där. Efter jag hade tränat 30min så kände jag med en gång att med ett sånt gym skulle jag kunna utvecklas mycket mera! Gott om vikter och grym maskinpark, Fria vikter i all ära men ibland kan det vara bra med maskiner också.


Nu under mitten på Oktober så har ju älgjakten dragit igång. Självklart så passde jag på och ta ledigt för att spendera lite tid i skogen, det är så jävla skoj ska ni veta!. Men om jag har fått skjuta nåt det är en annan femma. Jag lovar utav alla jägare i hela jaktlaget så är jag den som har haft mest otur! Nedanför så ser ni lite från min synvinkel

Fredag 14 Oktober, kl 17;15

Klockan är 16;30 jag, Roger, Bosse, och Thomas beslutar att vi ska åka ut och passa lite. Vi hade redan jagat hela den dagen men inte sett nåt, på eftermiddagen så var vädret bra och vinden låg i rätt riktning så vi bestämde oss för att sticka ut och ta varsitt pass i hopp om att kunna skjuta nåt, När jag väl kom ut på min position så var det dött och jag hade inga större förhoppningar om att få se nåt. Efter har suttit i 30min så hörde jag att det knackade till bakom mig. Jag vände på huvudet försiktigt och ut ur tättplanteringen så kommer ko med enkelkalv och en pintjur. Pintjurar är olovliga att skjuta så det vara bara att skita i den, jag försökte kontakta de andra över jaktradion för jag blev förvirrad. Det har alltid varit så att när ko´n bara har en kalv med sig så har de varit förbjudna att skjuta, och detta hade jag fått höra dagen innan. För att vara helt exakt så hade jag dessa 3 djur på ungefär 30meter. Så det var bara att ställa ner bössan och ge fan i att detta, kändes rätt så surt!. Senare på kvällen så visade jag de andra gubbarna i laget filmen, och det enda jag fick tillbaka vara några skratt. Det hela visade sig att jag hade kunnat skjuta kalven, men isåfall hade jag även vart tvungen att skjuta ko`n. Men det hade ju inte vart några problem, men tanke på hur nära jag hade dom. Dagen efter detta så var det jakt igen, då hade jag en 4 taggare på 40meter dessa är också olovliga så ännu en gång fick jag ställa ner bössan. Senare den dagen såg jag yttligare än älg, men kom aldrig till skott pågrund av för mycket träd och buskar.

 

 

Denna bilden tog jag förra fredagen när jag var ute och passade. Och är var oturen framme igen, inte världens bästa bild. Men älgen ni ser på bilden är också en 4taggare, så fick ju bli samma sak här igen bara ställa ner geväret och se på medans tjuren går runt och betar. Notera hur j*vla perfekt han står framför mig. Ni ska veta att det kliade ordentligt i pekfingret vid detta tillfälle.

 

Så det var la allt jag hade på hjärtat för denna gång, Har hört att folk vill att jag lägger upp formbilder på mig själv. Jag anser fortfarnde att jag är för blekfet och spinkig, så tar ett tag till innan ni får se några nakenbilder på mig hihi...

Ha det gott folk.....


RSS 2.0