One step closer...

Tillbakalutad i soffan med gråten i halsen. Söndagar är alltid lika jävla tråkiga då man vet att en lång arbetsvecka väntar. Nästan tappat räkningen men nu kan jag bocka av ännu en vecka på dieten, känns som 25´e feb inte är så långt borta längre. Smiskade brösten idag och avslutade med 30min orginell cardio på löpbandet i rask takt. Började lägga in cardio förra veckan för att få fart på de sista fettdepåerna. Första cardio passet kör jag steady state 30min allt från motioncykel crosstrainer till löpband, och andra passet blir tabataintervaller 20 sekunder fullt ös och 10 sekunders vila det upprepas 10 gånger, så blir bara två cardiopass i veckan vilket känns rätt skönt. Dagens pass lyder

1. Lutad bänkpress´övre bröst´ 4 negativa set
2. Plan hantelpress 3 set ´ett dropset´
3. Hantelflyes 3 set
4. Cableflyes 3 set ´ett dropset´



One step closer....

Flyget är bokat! resrutten lyder. Köpenhamn-->London-->Miami-->Yucatanhalvön Cancun.
Resan avslutas med Ultra music festival i Miami.


En ständig hunger...

9´e veckan på dieten är avklarad och ännu en helg har gått till ända. Dessa dagar går alldeles för snabbt!, och det är jag nog inte ensam om att tycka. Vad har man då gjort under dessa dagar. Jag har spenderat hela helgen i skogen då det har varit grisjakt, och jag har njutit av varenda sekund. Under lördagen så hade jag lyckan att få ta del av den riktiga spänningen. Hundföraren gjorde ett släpp med sin karela inne i en granplantering, och på andra sidan av denna täta granskogen stod jag i en dalgång. Det tog inte mer än två minuter så började hunden vråla! och ut som en raket kommer en gris på 50 kilo och drar förbi mig, jag följde den med gervärspipan men var inte fan till att få iväg ett skott. Hade grisen på 20 meter ungefär och den hade bra fart och den var nästan platt med marken när den sprang förbi, så jag valde att inte trycka av. Kan lova er att det blev en lång mening med en hel del svärord efter detta.

Söndagen var ungefär i samma stuk, fast jakten var inte så lyckad med tanke på att det låg två decimeter snö i skogen. Bröt min fasta vid 12;00 och frukosten bestod utav 500gr minikeso 80gr wasa sportknäcke en banan och 5 kapslar omega 3 å två multivitaminer. Bröt jakten lite tidigare så jag kunde hinna iväg till hälsans hus för ett gympass.
Detta var la inte mitt bästa pass precis, har man spenderat hela dagen utomhus i kylan och sen plötsligt kliver in i ett småvarmt gym blir man jävligt trött. Så min pwo hjälpte inte så bra. Körde bröst och en del tabata intervaller.

Som det är nu så vill jag nästan att dieten och min utomlandsresa ska va över så jag kan börja äta lite ordentligt. Känner en ständig hunger av att få träna och jag känner mig verkligen motiverad att ta träningen till en högre nivå.
Snart får jag nog hem min nya digitalkamera som jag ska ha till resan, ska försöka skaffa lite träningsbilder och annat så det blir roligare för er mina kära läsare att checka min blogg, nu blir det soffan och wallander....

Dags att tagga till....


Upp som solen & ner som en pannkaka.....och upp igen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mina senaste dagar. Så bra som jag mådde i början har jag inte gjort på länge och känslorna som bubblade i magen var underbart, dock så gick allt å helvete och jag är nu tillbaka på ruta ett igen...ensam. Arg ledsen chockad, jag vet inte riktigt vad jag känner nu. Men ska inte tycka synd om mig själv allt för mycket. Fredag idag och jag har vart ledig eftersom jag har jobbat kvällsvecka. Gillar verkligen dessa dagar då man verkligen får tid att ladda upp och sätta in fokusen inför träningen. Körde rygg idag, den muskelgrupp som är roligast att träna just nu. Kan nog bero på att jag får alltid bra kontakt när jag gör mina övningar. Passet lyder följande....

4set Chins, Varannan med viktskiva.
3set T-bar rodd,
3set Marklyft,
3set Latsdrag, ´V grepp`

4set StångShrugs,
4set övning för baksida axlar
Dessa 2 grupper körde jag i superset.

Avslutade med 3 övningar för mage ´cirkelträning´
Vilan på allt låg inom 60-90sek.


Helgen kan knappt börja bättre! Det råder ingen tvivel om att 2012 kommer bli ett grymt år.
Och Mars är den månad som kommer bli bäst på hela året!. Jag fick ett härligt samtal nyss från min kompis Christoffer,boende till resan i Mars är nu bokat. Så nu kan jag inget annat än att rikta blicken framåt!


Mexico Cancun Flamingo Resort. Det är vårt första stopp på resan, Här kommer vi stanna en vecka innan vi drar vidare.




Miami River Park Hotel, Vårt boende under Ultra festivalen.
Vi kommer vara borta i nästan fyra hela veckor, känns underbart!






Bring it on....

Kan ju först ge er ett rekomenderande tips! Om ni nån gång som jag kanske går på diet och vill bli lite mer fit, så bör ni aldrig dejta någon. Det sätter käppar i hjulet vill jag lova! det ger bara bittra och besvikna miner. Sjunde veckan på dieten är nästan över och rullar la på som vanligt, det skiljer sig inte så mycket i jämförelse mot den så kallade uppbyggnadsfasen, maten är ´nästan´ den samma. Än sålänge så är jag rätt så nöjd, har bara tappat 3 kilo under dessa veckor, så det känns lovande. Dagsvikten ligger på 79,5kg.

Mitt plock i smakbuffe´n som jag brukar använda mig av för att göra maten lite lyxig.

 

Godishyllan.


RSS 2.0