Back and Shoulders workout.

Idag var det träningen på schemat, rygg och axlar. Var riktigt laddad inför passet. tog mig en Rage i normala fall så är maxdosen 3 skopor. Men eftersom jag skulle köra marklyft så valde jag att öka dosen till 5 skopor, Mattias köper du en såhär PWO produkt så överdosera aldrig. Fy f*an trodde jag skulle få hjärtinfakt på gymmet samtidigt som jag mådde illa, så får nog hålla mig till den normala dosen. Står klart och tydligt på burken max 3 skopor !. Nåja passet såg ut såhär.

Chins 4set max reps.
Sittande latsdrag "smalt grepp" 3 set
Marklyft 4set 7reps 110kg plus uppvärmning

Stående militärpress 4set 8reps 52kg
Lateral raises 4set "sne vinkel på hantlarna"

Sen lite stretching....


Det finns en sak som stör mig. Jag önskar man kunde dra tillbaks tiden !, hade blivit en hel del andra val då. En sak som är säker är att jag hade aldrig valt att gå industri linjen under gymnasiet som jag vilket jag gjorde. Om jag hade haft chansen att gå tillbaka och välja på nytt så hade jag jag valt estet musik och därefter satsat på att bli DJ ! Ända sen jag var på Sensation White i Danmark under 2008 så har jag vart helfast i musikgenren House, och progressive house. Det är helt underbart !! hittade en ny skön bootleg idag på youtube med det fullständiga namnet Avicii vs Tv Rock, Axwell Ft. Live Element - Bromance in the Air (Tristan Garner Bootleg) som spelas i början av videon nedan. Låtar som denna får jag så j*vla gåshud av, och festsuget stiger genast. Men tyvärr så är ju inte clubkulturen så stor i Svergie som resten utav Europa.


Kanske är lite väl mycket bikini´s  i videon, men musiken är grym !


Spagetti legs.

Onsdag 3:e dagen på semestern. Känner att 3v ledigt verkar lite mycket för mig,redan rastlös. Nåväl idag har jag tränat iaf, blev framsida baksida ben och vader. Passet flöt på utmärkt. Var kanske för att man överdoserade med Ragen istället för 3 skopor så tog jag 5, lite väl häftigt egentligen. Efter halva passet så började jag må illa, som vanligt. Är ofta jag gör det under mina benpass, men det är bara att hålla minen och fortsätta.

Passet :

7 set knäböj (med uppvärming) 8-10 reps
Benspark 3 set 10-12 reps
Liggande lårcurl 5 set 8-10 reps
Stående vadpress 4 set maxset med burnprincipen


Förr ett tag sen så tänkte jag tillbaka en del år, då man var i tonåren "moped och fjortisfylla". Då var träning och kost inte ett dugg intressant, man åt pizza och gottade sig med polarna. Det har blivit en del skillnad genom åren, i början av träningsåren så gjorde man det bara för att fördriva tiden och annat. Idag så ligger det på en helt annan nivå, det har blivit lite mer av en livsstil, både träningen och kost ligger i focus. Därför så begränsas det sociala livet lite för mig.
Jag skulle så hemskt gärna vilja tävla i bodybuilding, dock så får jag ligga i ett par år till innan det är dags. Är för liten för att kunna tävla. Ska jag tävla så måste jag bli större...mycket större. Efter vi hade vart på fitnessdagen i Göteborg så var motivationen på topp !. Såg många utav Svergies kroppsbyggare där, och man insåg plöstligt hur jävla liten man är. Och att man måste lägga i en tyngre växel och kämpa hårdare. Min dröm om speedos och brunfärg får vänta ett par år till iaf.


risberg

En bild på Kari Risberg. Sponsrad av GG, Det är såhär det ska vara packat med muskler och bra hårdhet. En imponerade bodybuilder, vi får hoppas han inte tar illa upp ifall han skulle läsa inlägget.



En liten update.

Sitter här i soffan mätt och go, precis grillat i hjortöström. Även om inte grillat är någon större favorit så är det skönt att slippa den där kycklingfilen :) . Semestern har precis börjat och jag har redan hunnit med en trip till Göteborg. Fan va jag älskar götet skulle verkligen flytta dit om jag fick chansen till det nån gång. Helgen i götet bestod av shopping ,liseberg, god mat och så var det förstås Fitnessdagen. Ett nytt event för i år som hölls på Valhalla IP fotbollsplan. Skönt häng med träning och kostmedvetna personer av högsta klass. Tyvärr så var det fotoförbud så tog aldrig några bilder. Dom körde fitnessfive tävlingen, man kunde fynda kostillskott till bra priser och massor av lekar samt så hade dom lite uppvisingar i strongman. Nån tokstolle körde 5reps på 200kg i bänkpress, men han såg ju ut som goliat så. När jag ändå var i stan så letade jag upp http://mmsports.se/ . Snacka om brutal butik. Jag kände mig som ett litet barn på julafton, affären var proppfylld med kostillskott och kläder. Som tur så lyckades jag hålla nere köpsuget någolunda iaf men lite blev det iaf. Köpte en burk Green magnitude en kreatinformula som man tar under under träningspasset. Fördelen med denna produkt mot det vanliga monohydratet är att man behöver ingen uppladdnings vecka, Det fick bli en burk med EAA  också. Blnadar 50g eaa med 1liter vatten och smuttar på den under hela dagarna. Nu orkar jag inte skriva mer, kommer en ny rad om ett par dagar igen .






Det har ju börjat bli rätt varmt ute också, och jag är ingen soldyrkare jag tycker det är jobbigt och jävligt.
Skulle bli mer glad om solen kunna ligga i skuggan dygnet runt. Det ska vara snö (en jävla massa) gärna upp till knäna. Det här filmklippet visar hur jag vill ha det ! denna musiken och naturen går hand i hand samtidigt som Candide Thovex pumpar puder riktigt Episkt, titta och njut. Underbart !!


RSS 2.0