tungt.

emestern är i full gång! jag har nu haft 1,5v och har fortfarande kvar 2 veckor. Vilket känns jävligt skönt!. Jag har redan hunnit vara iväg nu lite, kom hem i förgår från Wien. Vilket ställe verkligen mysigt och vackert. Innan Wien så var jag i Berlin ett par dagar, det var också rätt schysst men alldels för stort egentligen. Så nu har man kunnat släppa tankarna om jobb och annat. Och man har hunnit käka lite gott också. Men nu är det tillbaks till kesoburkar och hantlar. Körde mitt första gympass igår på nästan 10 dagar, så jag kan lova er man är allt lite mör i kroppen idag.
Här i Åseda så Olsmässan igång och vi är inne på dag 3. Kan inte fatta att jag ligger här framför tv´n medans alla andra åsedabor och mina kompisar festar järnet just precis nu när jag skriver detta. Det är ju fan också. Men vem vet kanske är lika bra. Igår så fick man vara lite fyllechaffis in till åseda parken. Hade inga planer på att gå in först men blev så iallafall i slutänden. Och jag har dragit denna slutsatsen. Det kanske inte syns på mig, men inombords så känner jag mig faktiskt utanför, det kändes som om jag vore genomskinlig och ingen såg mig. Nästan lite vilse kanske. Så därför kände jag att jag lika gärna kunde stanna hemma ikväll. Dessutom dök det upp lite andra saker igår kväll som jag inte var beredd på, så har vart lite grubblande idag. Så nu har jag lättat lite på hjärtat och jag kan nu vända mig tillbaka i soffan och kika vidare på Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford.

Som tur så har man ju kärleken till House, vilket hjälper mig att hålla humöret uppe.


FLG

19;00min porr med en utav dom bästa Fedde Le Grand.


I väntan på något gott.

Efter ha jobbat inom industrin i 5 år ungefär så har jag börjat tröttna lite på det. Men visst hade man sköt sig lite bättre i skolan så hade det la sett lite annorlunda ut. Eftersom jag är lite utav en snöälskare så har jag äntligen fått tummen ur r*va, det är så att jag har länge drömt om att få åka över till Kanada och uppleva dess natur och den
otroliga snön. Jag vill göra nåt nytt jag vill försöka passa på att uppleva och resa lite mer medans jag är ung. För ett par månader sen så la jag upp en reseannons på freeride.se där jag skrev att jag skulle vilja resa över till Kanada, detta ledde ingenstans utan rann ut i sandan typ. Tankarna har rullat runt i huvudet och nu har jag kommit i kontakt med work&travel Company, en sida där de kombinerar nöje och jobb. Efter ha mejlat lite mellan varandra så kommer jag nu få en deltagarlista där jag kan se vilka fler som planerar att åka till Kanada och på så vis förhoppningsvis hitta mig en vapendragare som vill göra mig sällskap plus att work&travel hjälper än att sätta ihop allt. Om allt kunde gå som det ska så är planen att resa över och bosätta sig där och stanna i 12 månader. Men visst det är mycket annat också som ska stämma överens innan man kan börja hopppas!

Här har ni pudret jag vill åt !

 

Mattias till din axlar kan jag rekomendera att du använder dig utav FST-7. När du utför stående/sittande hantelflyes åt sidan, så kör 7set med 10-12reps och 30sekunders vila. Andra grejer du kan testa är sånt som rest pause. Det har jag nämt i tidigare inlägg. Annars är det bara att äta mera! www.fst-7.com

 

Det är konstigt, varje gång det kommer ett paket från MMsports så blir man som ett barn på julafton...jippie!


RSS 2.0