proteinfluff och mcclane.

proteinfluff

proteinfluff !!

3´e gången gillt brukar man säga. Efter x antal försök till ett bra proteinfluff så har jag nu lyckats !. Ett smarrigt och gott mål som lämpar sig utmärkt innan läggdags eftersom det är ett caseinprotein. Slå i 1,5 dl minimjölk i en bunke och 30 gram caseinpulver, sen fram med el vispen och ge järnet i 3-4 minuter. Det kommer nu bara se ut som en tråkig sörja, men ställ in bunken i kylskåpet i 10 -15 min. Sen vispar ni åter igen i 3-4 min och ni borde nu ha ett härligt fluff ! går äta som det är, men går ju annars använda till mycket annat som ingredienser till efterätt. Mattias det här kan du ju försöka byta ut mot din alkohol istället, nån gång ibland iaf ; p . Imorn blir det ännu ett pass på hälsans hus, och ett par storkok ska tillagas i köket......kött fifaaan.....

 

kött fi faan


grymt axelpass och bra förbättringar.

Idag var det axlar på schemat. Blev träning på tom mage, 30min innan träning rage,glutamin, och bcaa. Och under passet mer aminosyror tillsammans med green magnitude.  Blev tio min cyklen först sen lite mjukare vikter för att bana in rörelsen. Och måste säga blev allt lite imponerad av mina ökningar. tror det kan ha och göra med positionen på träningsbänken, sitter bättre på dessa än vad men gjorde i virseum. Misstänker även att kreatinet har en postiv effekt. Green magnitude skiljer sig från det vanliga  monohydratet GM dricker man under passet som en sportdryck.

Hantelpressar, först två uppvärmingset.
Set1  30kg*12
Set2  32,5kg*12
Set3  34,5kg*10
Set4  36,5kg*8

sittande lateral rasies
3set - 8-12 reps

lyft till hakan med ez-stång
3set - 8-12 reps

avslutade med 3set för baksida axel i cable, och endel stretching.



mirakelburken

mirakelburken Green magnitude



11/2 - 11

Finns inte mycket att säga. Förrutom att jag numera bor i Åseda, är nästan säker på att jag blivit idiotförklarad av vissa. För vem fan flyttar till åseda frivilligt. Men jag bryr mig inte så mycket, jag är helt enkelt trött på att behöva pendla mellan Virserum och jobbet. Visserligen är det ju bara 2,5 mil. Men eftersom dom har ett finare gym här + att jag tränar gratis här eftersom jag jobbar på spaljisten och får promenad avstånd till fabriken så var det inga svårigheter att ta sig an en lägenhet här. Har jobbat kväll denna vecka så fredagar som dessa är jag ledig. Tog la nån extra timmes sovmorgon idag, annars har det inte gjorts mycket förrutom lite städning o.s.v. Blev ett armpass på hälsans hus med truckjimmy.

sittande lutande hantelcurl 3*10.
rak skivstångcurl 3*8.
sittande scottcurl EZ 3*10.

pushdowns cable 4*10-12.
sittande frenchpress 4*8-10.
enarms hantelextension 3*8.
enarms puschdowns cable 3*12 - dropset.


nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och invänta filmen law abiding citizen tillsammans med lite proteinmuffins.


Skön harmonisk trance av den tyska DJ/producenten Andre Tanneberger, mer känd som ATB.


styrketräning

När det kommer till själva styrketräningen så brukar jag oftast köra 2 muskelgrupper per pass. försöker alltid att hålla passen på max 60min, tränar man mera så tycker jag det bara sliter på kroppen. jag håller mig normalt i 8veckor till ett upplägg, sen byter jag för att inte kroppen ska vänja sig. mina repsintervall ligger oftast mellan 6-12. Men kan ibland bli antingen tyngre eller lite högreps. Vilan det håller jag också rätt kort, gillar att träna med hög intensetet så vilopauser mellan 30-90 sekunder.


kan rekomendera dessa två sidor, jag har själv kört med dessa upplägg under en tid med bra resultat.

http://dc-training.blogspot.com/

http://www.hypertrophy-specific.com/

RSS 2.0