Onsdag

Gårdagens pass satt verkligen som det skulle ! tack vare Rage skulle jag tro. Det är sällan jag använder mig av pre workout produkter "lite dyrt". Men f*n vilken energi det gav helt sjukt. Får bli att unna sig det lite oftare. Och kaseinpulvret från Fairing är jag också mycket nöjd med, med smak av mintchoklad och inga klumpar i pulvret så är det perfekt.

rage

Längtar tills imorn då jag får sluka i mig en rage och ta ett nytt träningspass

 

Träningspasset :

- Dynamisk stretching.
- Knäböj 2set, 1set= 110kg, 2:a setet = 120kg
- Bänkpress 2set, båda seten 100kg
- Chins 2set,
- Skivstångsrodd 2set, 1set= 57,5kg, 2:a setet = 62,5kg
- Axelpress 2set, 1set= 47,2kg, 2:a setet = 52,2 kg
- Skivstångcurl 2set, 1set = 30kg, 2:a setet = 32,2kg
- Triceps 2set,
- benlyft 2set, 15 - 30 reps.

Avslutade med 10min på spinningscyklen.

120sek vila.
Utförda sakta och kontrollerat.

5-6 reps.

Pulver !

Idag fick jag hem min beställning ! i vanliga fall gör jag mina inköp från www.gymvaruhuset.se. Stod över detta denna gången då jag på senare tid har varit missnöjd på deras kaseinpulver, så fick därför bli ifrån Kolozzeum.com istället. Och i lördags så köpte jag 6 burkar omega 3 :) fint och billigt på ÖB.

.

 

Imorgon blir det att dra igång igen efter 1 veckas vila ! ska bli underbart. Börjar ju med det nya träningsupplägget imorgon. Så skriver nog en remsa imorn.....hejhej.


Söndag.

Ännu en vecka har gått ! sitter här i köket i väntan på att 2kg kycklingfile och ris ska bli färdigt. Dock så räcker ju detta  inte det hela veckan, så brukar bli en ny laddning på onsdagarna då jag har vilodag. Denna vecka har jag vilat helt och hållet, brukar ja göra det va 9:e vecka. Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis dra igång med mitt ny träningsupplägg om jag får hem mitt kosttillskott vill säga...verkar ta tid.

Hittade ett inspirerande klipp på youtube ! en junior bodybuilder från Tjeckien visar sin framgrång i ett bildspel. Grym utveckling !



Söndag.

Alltid lika tråkigt ! spenderar nästan hela dagen framför tv:n dessa dagar. Tränade benen och vaderna igår, hade hög intensetet och kort vila under hela passet. Så har skapligt träningsverk idag, vilket är gutt då vet man att man har gjort bra ifrån sig. Ska ta och beställa mig ett lass med kosttillskott nu strax också.

Passet : 8 - 10 reps.

Knäböj - 6set 100kg "2 uppvärmingsset på 50kg"
Benspark - 3set 25kg "sakta och kontrollerat"
Liggande lårcurl - 2set 30kg
raka marklyft - 2set 32kg`s hantlarna 

15-20 reps.
Stående vadpress 3set - hela magasinet
Med burn principen.


Här ser ni min lunch för denna dag Kycklingröra
Testa gärna detta ! riktigt gott !

mat


Ingredienser: (2 portioner)

200gram Kycklingfilé

2 tsk Dijonsenap

1msk Sesamolja

150gram färska Haric Overts

300gram Keso 1,5%

Salt och peppar

Gör så här:

1. Putsa och skär upp kycklingfilén i små kuber på cirka 5×5cm

2. Stek kycklingen i sesamolja och 2tsk dijonsenap, salta och peppra efter behag

3. Koka upp färska haric overts, det räcker med 5min i sjudande vatten

4. Rör ihop kyckling, bönor och keso

En mycket proteinrik måltid som både mättar och med en god smak av dijonsenap!


Nu ska jag fortsätta lata mig soffan. HejHej !

Onsdag

Har vart en lång och seg dag på jobbet. Antagligen för att man vet att man kommer vara långledig ! men men.  Jobbade fram till 14:05 sen hem hämtade syrran i järnforsen. Sen skulle jag ju då stoppat i mig en äggviteomelett vid 15:00, men det sket sig eftersom att kärringarna har sin tid på gymmet under onsdagarna så fick sluka i mig 6g EAA tsm med 3-4 matskedar maltodextrin och dra till gymmet genast. Väl på gymmet så körde jag igenom brösten. Sen så fick jag för mig att jag skulle vara duktig i dipsen, tog på mig mitt träningsbälte och kedjade fast 2st 25kg vikter i midjan. Här på Virserums gym så har vi tyvärr ingen riktig dipsställning vilket är jävligt synd ! så fick höja upp stället som skivstången ligger på. Men det var ju bara att glömma ! Ställningen var inte skärskilt stabil, vinglade som fan lyckades göra en 1 iaf sen gick bältet sönder...pisskvalite !. Hade vi haft ett riktigt ställ så hade resultatet blivit bättre. För 1,5 år sen maxade jag i dips när jag var i Hultsfred och fick då iväg 52st utan vikt. Eftersom jag har tränat idag så betyder också att jag höjer mitt kcalintag. Och såhär är det utsett.

Kcal : 2700 - 2800.

Protein : 263 - 273gr.
Kolhydrat : 277 - 287gr.
Fett : 60 - 62gr.

Ska ta mitt sista mål för denna dag nu. Vilket består av 30gr kaseinpulver,30gr cocos, 2st omega 3.

Trevlig helg alla...



Måndag.

Ligger och slappar i soffan som jag brukar göra när jag har tid över. Skulle egentligen tränat idag men får skjuta upp det tills imorn, känner mig inte riktigt kry. Men idag har jag börjat med det nya kostupplägget. Tanken är att sakta men säkert öka i muskelmassa och samtidigt kunna hålla bra form året runt. Så jag kommer lägga till en del cardio efter mina träningspass. Middagen idag bestod av 400gr fysta rotfrukter 280gr tonfisk i vatten och 125gr keso 1.5. Har lite svårt för tonfisk men med lite kryddor och jalapenos så går det ner.

Mitt kcalintag under vilodagarna.
Kcal : 1700 - 1800
Protein : 174 - 184gr
kolhydrat : 161 - 171gr
Fett : 40 - 42




Tiesto - Traffic. "utsedd till världens bästa Dj 3 år i rad"

Välkommen till min nya blogg!

Fick starta upp en ny blogg pågrund av lite privata skäl. Men men kommer fortsätta skriva om min träning och allt annat som tillkommer. Sitter inne med ett nytt kostupplägg som ja kommer börja med imorgon, ska också köra ett gympass imorn. Så imorn kommer ett längre inlägg förhoppningsvis.

HejHej.


RSS 2.0