Legs and calves.

Ben och vader idag inte världens roligaste, men gick bra idag ändå. Motivationen var på topp. Lagade till ett par burgare på magert nötkött tsm med dinkelbröd och ruccolasallad innan träningen....yummi. 40min innan var det bara att ladda med en rage. Fick en dvd med lite godsaker från Mattias, för att tända till lite extra innan träningen så kollade jag på Branch warren träningsfilm. Skaplig kille kan beskriva honom med 2 ord freakig och hardcore !. Branch är känd för sin muskelmassa, men tyvärr så är inte symmetrin nåt vidare. Men tog ändå en 2:a placering på mr: Olympia, världens mest åtråvärda bodybuilding tävling.


muskler

Jag och Branch Warren på fitnessfestivalen 2008.

Dagens träningspass:

Knäböj 4set                                                                                                                                                                      Frontböj 3set                                                                                                                                                                    Benspark 3set                                                                                                                                                                  Raka marklyft 4set                                                                                                                                                           

Vilan låg på mellan 60s - 90s. Och repsintevallen 8-12.

Branch tipsar om utförande på frontböjen, en av övningarna jag körde idag.

 

Denna övning är bra att variera med vanlig knäböj eftersom den lägger lite mer fokus på lårens framsida.

 

 

Var extra gött att träna idag, för när jag kom in på gymmet så var stereon fixad. För ett tag sen så åskade det rätt ordentligt, den gick då sönder. Så idag vara det bara att sätta i Axwell senaste samlingsskiva med riktigt feta mixar.

 

Axwell livar upp stämmning på Gotland i Visby.......lätt svergies grymmaste DJ !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0